Kultúrmalom

Itt őrölik a minőségi tartalmat.

Már Kovács Patrícia sem kér a Mintaapákból

2020. június 08. 07:00 - sixx

A színésznő a Facebookon Szabó Kimmel Tamás tegnapi üzenetéhez hasonló tartalmú posztban jelentette be, hogy nem tér vissza a folytatásra. A sorozatban Linda karakterét játszó színésznő a bejegyzés alatti kommentekhez egyelőre nem fűzött megjegyzést, ezekben a szolidaritást emlegetik mint lehetséges felmondási okot.

A sorozatból először (három hete) Fenyő Iván távozott (nem hosszabbították meg a szerződését), majd tegnap Szabó Kimmel Tamás jelentette be, hogy nem hosszabbít a produkcióval. Fenyőt lecserélték Kamarás Ivánra, Szabó Kimmelt és Kovács Patríciát egyelőre nem tudni, ki helyettesíti majd.

Nem ez az első botrány a sorozat körül, pár hete nagy dérrel-dúrral beharangozták Gát György érkezését a showrunneri (kb. atyaúristen) posztra, de a Linda egykori alkotója másfél héttel később már távozott is – hogy saját jószántából, vagy küldték, azt nem tudni, mert a felek nem nyilatkoznak az eseményekről. 

A Mintaapák az argentin Señores papis adaptációja, és négy apuka életét mutatja be, őket Fenyő Iván, Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor és Mészáros Béla alakította. Kovács Patrícia az egyik mellékszereplő, Janó (Stohl András) óvónő párját játszotta. A sorozatot tavaly novembertől idén április elejéig volt képernyőn, jelenleg ismétlései láthatók két, a TV2 Média Csoporthoz tartozó csatornán.

A járvány miatt a csatorna úgy döntött, egy időre szüneteltetik a forgatást, pletykák szerint viszont ez a leállás nem volt olyan flott, mint mondjuk a Drága örökösök esetében: a színészeknek kellett jelezniük a gyártás felé, hogy nem kívánnak dolgozni tovább, hiszen veszélyhelyzet van, aminek a gyártó IKO-nál nem nagyon örültek.

komment
süti beállítások módosítása